Wij zijn Carolien & Riccardo;

De trotse oprichters van Via Mangiare!

Riccardo is het resultaat van een Italiaanse vader en Amsterdamse moeder. Door zijn Italiaanse achtergrond heeft Riccardo altijd veel passie voor koken gehad en was hij niet weg te slaan uit de keuken.

Door de vele tripjes naar Italië heeft Riccardo veel kennis opgedaan van de typisch Zuid-Italiaanse keuken. En na enkele jaren in de keuken gewerkt te hebben heeft hij de fijne kneepjes eigen gemaakt en is van keukenhulp uitgegroeid tot professionele chef.

Daarnaast is hij ook vaak te vinden in zijn moestuin of experimenteert hij met zelfgemaakte likeuren. Riccardo zit nooit stil..

Eind 2013 kwam Carolien voorbijgelopen en heeft in ieder geval zijn honger naar liefde kunnen stillen. Ook Carolien heeft een grote passie voor eten en drinken. Met name het drinken en opeten daarvan..

Zij is afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool en heeft een aantal jaren als horecamanager gewerkt op diverse horecalocaties. Daar heeft ze even mogen spieken in de keuken op goedlopende locaties.

In 2019 hebben wij, Riccardo & Carolien, besloten het roer om te gooien en voor onszelf te beginnen. In maart hebben we een tweedehands truck opgekocht en de boel eruit gesloopt om vervolgens de keuken erin te bouwen. Wij dachten dat in 3 weken te doen... dat was wat optimistisch! Toch konden we niet veel later starten met onze grote droom!

Sindsdien hebben we wat kleine hick-ups gehad, zoals de meeste onder ons, maar we hebben de pollepel weer opgepakt en gaan gewoon weer door!

Wij zijn te vinden op diverse festivals en markten, maar ook op speciale evenementen. Naast de grote evenementen zijn wij ook te vinden op bedrijfsfeesten of bruiloften om de catering te verzorgen.

In onze agenda kan je zien waar wij te vinden zijn. Of neem contact met ons op om te boeken!

Ben je in de buurt, kom dan gezellig langs voor een praatje of hapje!